Femail

Els espectadors d'Old House New Home de George Clarke van criticar una parella per arruïnar la masia georgiana

A l'episodi d'ahir a la nit del programa de Channel 4, els pares de dos fills, Leighla i Phil, van comprar una masia georgiana destartalada i catalogada als afores de Stroud a Gloucestershire per 605.000 £.

Els espectadors de Old House New Home de George Clarke han criticat una parella per convertir la seva masia georgiana del segle XIX en 'una altra unitat d'Ikea ​​insípida'.

A l'episodi d'ahir a la nit del programa de Channel 4, els pares de dos fills, Leighla i Phil, gestors d'operacions i assistència sanitària i social, van comprar una masia georgiana destartalada i catalogada als afores de Stroud a Gloucestershire per 605.000 £.

Però plena de característiques originals protegides, la parella va explicar com estaven disposats a restaurar la casa amb simpatia i van prendre la decisió de posar un segell clarament industrial a la construcció.





No obstant això, tot i haver superat 15.000 £ per sobre del seu pressupost original de 125.000 £, els que van sintonitzar es van quedar menys impressionats amb la renovació, inclosa l'extensió moderna que van afegir a la seva masia catalogada.

'Old House New Home s'hauria de retitular Old House Unsympathetically Butchered - La masia georgiana es converteix en una altra unitat d'IKEA insípida. Criminal', va escriure un, mentre que un segon va escriure: 'Va arruïnar totalment la bonica casa de Cotswold! Només el de dalt el va salvar. Ho sento.'



més vídeos

    • Mira el vídeo

      Escape to the Chateau: el sostre fosc es converteix en un impressionant sky bar

    • Mira el vídeo

      Carolina McCauley comparteix un hack per netejar la brutícia i els aliments al microones

    • Mira el vídeo

      Martine McCutcheon mostra una figura esvelta amb una faldilla de cuir negre



    • Mira el vídeo

      L'antiga model revela com va ser drogada i 'violada brutalment'

    • Mira el vídeo

      Un nen de quatre anys que només menjarà patates fregides reben més de 450 paquets

    • Mira el vídeo

      Truc èpic d'orpel·les d'arbres de Nadal

    • Mira el vídeo

      Martine McCutcheon sembla esvelta amb un vestit de lunars

    • Mira el vídeo

      La fillola del príncep Carles revela una visió dels vestits de núvia

    • Mira el vídeo

      Com desterrar la cel·lulitis amb moviments d'exercici que pots fer a casa teva

    • Mira el vídeo

      El gerent del restaurant deixa la feina per muntar cavalls salvatges a la Sibèria sota zero

    • Mira el vídeo

      'Tingues paciència': Raducanu revela el consell que li va donar Hamilton

    • Mira el vídeo

      Raducanu guanya a Champions Tennis i juga dobles amb l'ídol Bahrami

George Clarke

Els espectadors de Old House New Home de George Clarke han criticat una parella per convertir la seva masia georgiana del segle XIX en 'una altra unitat d'Ikea ​​insípida'. A la foto, l'exterior abans

La parella va afegir una ampliació d'estil industrial a la seva casa per portar-la al segle XXI. A la foto, després de la reforma

La parella va afegir una ampliació d'estil industrial a la seva casa per portar-la al segle XXI. A la foto, després de la reforma

Abans de la renovació (a la foto), George va explicar com el passadís fosc i antic era tot menys acollidor

Abans de la renovació (a la foto), George va explicar com el passadís fosc i antic era tot menys acollidor

Tanmateix, els espectadors es van mostrar en desacord amb la nova escala industrial i van fer broma que havia de venir amb un

No obstant això, els espectadors es van mostrar en desacord amb la nova escala industrial i van fer broma que havia de venir amb un senyal d''advertència' a causa de les seves vores afilades. A la foto, el passadís després del canvi d'imatge

Phil i Leighla (a la foto), que tenen dos nois joves, van gastar 15.000 £ per sobre del seu pressupost de 125.000 £ en renovacions

Phil i Leighla (a la foto), que tenen dos nois joves, van gastar 15.000 £ per sobre del seu pressupost de 125.000 £ en renovacions

Parlant de l'exterior de la propietat, l'arquitecte George Clarke va explicar: 'Llista de grau II, des del davant, té característiques georgianes perfectament proporcionades.

'Però al darrere, és una selva de formigó. Una barreja d'addicions i acabats del segle XX l'ha fet més antiestètica que majestuosa. A dins, està igualment barrejat.'

Phil va admetre: 'Hi ha moltes coses que no funcionen en aquest moment, cal que hi torni a posar amor. No volem que sembli la casa dels altres perquè no és com la casa dels altres».

En resposta, la Lila va afegir: 'Volem que ho faci amb simpatia però també ens reflecteix'.

Després de decidir afegir una extensió d'estil industrial a la seva casa per introduir-la al segle XXI, la parella es va posar a treballar i deu mesos després, George va tornar a mostrar als espectadors la propietat renovada.

La cuina tenia una decoració antiquata i necessitava desesperadament un canvi d'imatge modern. A la foto, abans de la transformació

La cuina tenia una decoració antiquata i necessitava desesperadament un canvi d'imatge modern. A la foto, abans de la transformació

La cuina (a la foto, després) es va donar una nova vida i es va convertir en un gran espai perquè la família gaudeixi de l'hora de dinar junts.

La cuina (a la foto, després) es va donar una nova vida i es va convertir en un gran espai perquè la família gaudeixi de l'hora de dinar junts.

A la secció de comentaris, un espectador va escriure: 'La bonica casa de Cotswold va arruïnar totalment! Només el de dalt el va salvar. Ho sento'

Parlant de la nova i atrevida extensió en forma de L, George va dir: 'És un contrast definit entre vell i nou. Tots els elements funcionen conjuntament amb el revestiment japonès de Leighla a la part superior ajudant a aportar una sensació de calma a la façana abans caòtica.

Va continuar explicant com la decoració anteriorment datada no aprofitava al màxim les vistes del camp, mentre que el passadís fosc i antic era 'tot menys acollidor'.

Però cap a dins, va revelar un espai industrial modern i lluminós que va retre homenatge al vincle històric de la propietat amb la cerveseria.

Tanmateix, la biga d'acer groc calenta i les escales esmolades no van baixar massa bé amb els espectadors.

'L'escala necessita una atenció al signe del teu cap! Ai!' va escriure una, mentre que una segona va escriure: 'El meu primer pensament sobre aquesta escala és qui serà la primera persona que es colpejarà el cap contra la vora esmolada'.

Un altre va estar d'acord: 'Podries matar-te accidentalment en aquella escala'.

Una barreja d'addicions i acabats del segle XX va fer que l'exterior de la propietat fos més antiestètic que majestuós. A la foto, vista frontal

Una barreja d'addicions i acabats del segle XX va fer que l'exterior de la propietat fos més antiestètic que majestuós. A la foto, vista frontal

El dormitori principal abans era avorrit i necessitava desesperadament una mica de color. A la foto, abans de la reforma

El dormitori principal abans era avorrit i necessitava desesperadament una mica de color. A la foto, abans de la reforma

A la planta de dalt, el dormitori principal va rebre una renovació que incloïa panells de color rosa fosc i un capçal gris contrastant. A la foto, després de la reforma

A la planta de dalt, el dormitori principal va rebre una renovació que incloïa panells de color rosa fosc i un capçal gris contrastant. A la foto, després de la reforma

Llar de foc abans de la reforma

George va elogiar la parella i va dir que 'no podrien haver fet un millor treball per descobrir, restaurar i incorporar totes les característiques tradicionals enumerades'. A la foto de l'esquerra, la xemeneia abans i la dreta, després

Abans de la renovació, el pis de dalt hi havia un llenç buit per a que la parella jugués (a la foto)

Abans de la renovació, el pis de dalt hi havia un llenç buit per a que la parella jugués (a la foto)

La parella va crear un pis dedicat als seus dos fills petits, amb dos dormitoris atrevits i acolorits, juntament amb un bany compartit i una zona d'aterratge molt útil (a la foto)

La parella va crear un pis dedicat als seus dos fills petits, amb dos dormitoris atrevits i acolorits, juntament amb un bany compartit i una zona d'aterratge molt útil (a la foto)

Una de les habitacions noves i acolorides presentava parets verdes atrevides i característiques de dinosaures, cosa que va ser una sorpresa benvinguda per al seu fill.

Una de les habitacions noves i acolorides presentava parets verdes atrevides i característiques de dinosaures, cosa que va ser una sorpresa benvinguda per al seu fill.

El segon dormitori va optar per un tema blau i blanc, amb decoracions de globus aerostàtics (a la foto)

El segon dormitori va optar per un tema blau i blanc, amb decoracions de globus aerostàtics (a la foto)

Un quart va afegir: 'Aquell groc es veia horrible a la biga', mentre que un cinquè va comentar: 'La gent ja no té respecte per l'estil i l'elegància. Tot d'acer industrial i fusta cremada.

Mentre continuaven la seva gira, George va assenyalar com abans, la distribució de la planta baixa no es prestava a la vida familiar.

'La seva cuina cutre dels anys 70 no era el cor de la casa, mentre que dues sales de recepció menys utilitzades a la part posterior de la casa gaudien de les millors vistes i estaven plenes de característiques originals', va dir. 'La solució va ser enderrocar el solar i reconfigurar l'espai'.

'Des dels materials fins a la paleta de colors, Phil i Leighla han encertat absolutament amb aquesta versió moderna d'una cuina tradicional del país. I no podrien haver fet un millor treball per descobrir, restaurar i incorporar totes les característiques tradicionalment enumerades.'

Phil va afegir: 'Tent aquesta pedra exposada, realment saps que estàs en una casa de pedra dels Cotswolds'.

La sala d'estar abans semblava que hagués sortit d'una deformació temporal dels anys 70 i necessitava desesperadament una mica de TLC (a la foto)

La sala d'estar abans semblava que hagués sortit d'una deformació temporal dels anys 70 i necessitava desesperadament una mica de TLC (a la foto)

La parella va afegir un toc de color en forma de sofàs rosats amb parets blaves contrastades. A la foto, després de la transformació

La parella va afegir un toc de color en forma de sofàs rosats amb parets blaves contrastades. A la foto, després de la transformació

L'arquitecte i presentador George Clarke va quedar encantat amb la tapa de marbre de la cuina recentment renovada (a la foto)

L'arquitecte i presentador George Clarke va quedar encantat amb la tapa de marbre de la cuina recentment renovada (a la foto)

El nou i modern espai industrial il·luminat al passadís va retre homenatge a la propietat

El nou i modern espai industrial il·luminat al passadís va retre homenatge al vincle històric de la propietat amb la cerveseria.

A la planta de dalt, es va refrescar el dormitori principal, però va ser la part superior de la casa la que va patir la transformació més gran.

La parella va crear un pis dedicat als seus dos fills petits, amb dos dormitoris atrevits i acolorits, juntament amb un bany compartit i una zona d'aterratge molt útil.

Tot i així, els que van sintonitzar van lluitar per veure més enllà

'Trenta anys hi haurà un programa de televisió amb un 'arquitecte' respectat que lamenta l'enderrocament d'una casa georgiana als Cotswolds...', va escriure un, mentre que un segon va escriure: 'Quina vergonya, una casa preciosa arruïnada'.

Un tercer va afegir: 'No ho puc suportar. Com matar un edifici catalogat. Què estaven pensant els planificadors i els agents de conservació?'

Mentrestant, un quart va comentar: 'Encara és un puto embolic d'estils a la casa georgiana. Quina llàstima. No prou unificat. Sóc un gran fan de barrejar modern i tradicional, però una escala d'estil georgià a l'espai modern hauria funcionat millor. La disposició malament arruïna l'entrada principal original.